Teams

Senioren

Voor de senioren is er de mogelijkheid om sport te combineren met de gezelligheid van teamsport op ieder gewenst niveau. Dit kan als gezelligheidsvoetballer in bijvoorbeeld een vriendenteam, maar ook als meer gedreven sporter in de selectie.
Aan activiteiten is er geen gebrek. Denk hierbij aan klaverjasdrives, darttoernooien en voetbalwedstrijden op groot scherm, maar ook de verschillende feestavonden. Het hoogtepunt van het seizoen is het mixtoernooi voor senioren en junioren, in samenwerking met de handbalvereniging KSV.

Jeugd algemeen

In het seizoen 2009-2010 is voor de eerste maal KSV UNITED georganiseerd, met als doel het seizoen gezamenlijk sportief af te sluiten. Voor de C t/m F- jeugd en kabouters is een fantastische dag georganiseerd onder de toepasselijke naam KSV UNITED. De hele dag stond in het teken van voetbal en familie. Er zijn voetbalclinics en voetbalwedstrijden georganiseerd en er was een springkussen en DJ aanwezig.
Voor alle jeugd, van de kabouters tot de junioren wordt er tijdens de kerstvakantie traditioneel een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. In de winterstop wordt de sporthal (Deimoshal) gehuurd om onderling sportief bezig te blijven.

Meiden

Al jaren spelen er meisjes in de jongste jeugd bij KSV. Tot voor kort konden wij hen in de junioren niets bieden en zagen we dat er veel meiden op die leeftijd naar andere verenigingen vertrokken. Hier gaat nu verandering in komen! Vanaf het nieuwe seizoen starten we met een aparte meidenafdeling. Zo kunnen dus meiden van alle leeftijden bij KSV terecht, vanaf 5 jaar tot en met de senioren ouder dan 18 jaar.

Om de meidenafdeling structureel in te passen, komt er een aparte coördinator en wordt er gewerkt met gediplomeerde trainers. Hiermee voorkomen we dat meidenvoetbal “er bij” gedaan wordt, maar dat we deze snel groeiende groep echt een plek geven die het verdiend bij KSV.

Bij KSV staat ambitie en sportiviteit hoog in het vaandel, maar vergeten we zeker niet dat het vooral om plezier gaat.

Met ingang van het seizoen 2013-2014, komt er al zeker een MD1 en MC1. Wij kunnen voor het nieuwe seizoen nog zeker aanmeldingen gebruiken, dus heb je interesse, neem dan contact met ons op via meiden@ksvvoetbal.nl of meld je aan via de website.

Junioren

Voor de junioren van 12 t/m 18 jaar wordt een sportieve omgeving aangeboden met goede begeleiding en training. Iedere leeftijdscategorie heeft één of twee selectieteams. Daarbuiten zijn er verschillende feestavond(en) en doen de A-junioren mee met het mixtoernooi. Ook is er het jaarlijks terugkerende, sterk bezette KSV voetbaltoernooi in mei.

Pupillen

Voor de E- en F- jeugd is er naast het voetbal veel te beleven. Eens per jaar is er ‘De nacht van KSV’. Tijdens de avond worden er (voetbal)spelletjes georganiseerd. De nacht wordt doorgebracht in grote tenten. De volgende ochtend strijden de pupillen om de felbegeerde penalty bokaal.
Verder zijn er activiteiten zoals Sinterklaas, Kinderdisco en Paaseieren zoeken in het Waerderhout. Bovendien doen alle teams individueel mee aan toernooien georganiseerd door clubs in de omgeving.

Kabouters

Sinds het seizoen 2002-2003 is de club van start gegaan met kaboutervoetbal voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar. De allerjongsten maken op een speelse manier kennis met de voetbalsport en de club KSV. Ook voor deze groep geldt dat zij meedoen aan de activiteiten voor de pupillen, inclusief ‘De nacht van KSV’ (tot 21.00 uur).

Sponsors

Sponsor jeugd

KSV 70 Reünie

 

KSV_70U komt toch ook?

Aanmelden

€70 voor 70

70voor70

kruizerraketten_banner

 

Twitter volg @ksvvoetbalMogelijk gemaakt door

Clef two-factor authentication

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.
We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Meer informatie

Sluiten