• 123inkt.nl en KSV samen op weg naar 15-jarig jubileum na verlengen overeenkomst

  • 123inkt.nl heeft het contract als Hoofdsponsor Jeugd opengebroken en verlengd met nog eens drie seizoenen. Daarmee gaan KSV en 123inkt op naar het 15-jarig jubileum van de samenwerking in 2027. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier ondersteunt de jeugd van onze vereniging al jarenlang met een compleet kledingpakket voor alle jeugdspelers en zal komende zomer alle jeugdleden weer voorzien van de nieuwste clubkleding.

    Robin Otten (Accountmanager Sponsoring bij 123inkt) legt uit wat het sponsorbeleid van het bedrijf is: “123inkt levert graag een bijdrage aan de samenleving. Dat doen wij onder andere door als Hoofdsponsor Jeugd meer dan veertig Nederlandse amateurvoetbalclubs te ondersteunen. Dankzij dit sponsorprogramma lopen alle jeugdleden met hetzelfde presentatiepak, wedstrijdtenue en voetbaltas. Zo profiteren al ruim 15.000 jeugdvoetballers in gelijke mate van onze ondersteuning, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond.”

    Namens KSV is Paul van Rooij (PR, sponsoring & communicatie) zeer verheugd met de verlenging van het sponsorcontract: "De samenwerking met 123inkt verloopt al jaren heel fijn. Ze ontzorgen ons en daarom hebben we het contract weer verlengd!"

    Aan de start van het nieuwe seizoen ontvangen alle jeugdleden een nieuw kledingpakket. Meer informatie hierover en de onthulling van de nieuwe kledinglijn volgt binnenkort.