• Lid aanmelden

  Leuk dat je overweegt om je in te schrijven bij KSV.
  KSV is een bloeiende vereniging die het voor iedereen mogelijk wil maken om met plezier te voetballen.

  KSV wil aandacht besteden aan talenten,maar ook aan de recreatieve voetballers. Iedereen is welkom, voetballers en ouders, maar wel onder het motto: "Iedereen doet mee"


  Proeftraining doen?

  Heb je zin om bij KSV te komen voetballen? Dan is er een mogelijkheid om geheel vrijblijvend proeftrainingen bij ons te volgen.

  Vul hier gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


  KSV kleding

  Alle (jeugd) teams van KSV hebben dezelfde outfit. Uniforme uitstraling in kleding, inclusief tas en trainingspak.
  Voor de wedstrijdkleding wordt een bijdrage kleding in rekening gebracht van €25,-


  Kledingborg

  Sinds seizoen 2015 / 2016 wordt gebruik gemaakt van kleding gesponsord door 123inkt.nl.

  Elk lid dient €30,- borg contant te betalen bij de in ontvangstname van de kleding: tas en trainingspak. Dit geld krijgt men volledig terug als na drie jaar of soms eerder het complete pakket aan KSV materiaal wordt ingeleverd. KSV houdt zich het recht voor om bij niet compleet ingeleverde spullen een gedeelte van de borg in te houden. De data van de kledinguitgave, medio augustus, wordt tijdig via de KSV website vermeld.

  De kledingcommissie is elke eerste donderdagavond van de maand van 19:30 uur tot 20.00 uur aanwezig in de KSV kantine.

  Op deze avond kunnen leden een te groot of te klein trainingspak ruilen, nieuwe leden kunnen hun trainingspak en tas ophalen en vertrekkende leden kunnen da hun trainingspak en tas inleveren.

  Zoals boven vermeld krijgt ieder jeugdlid een wedstrijdtenue, een trainingspak en een sporttas. Deze KSV kledingattributen zijn uitsluitend voor de wedstrijden en niet voor gebruik tijdens trainingen of vrije tijd.

  Zorg dus zelf voor kleding om in te trainen en voor voetbalschoenen en scheenbeschermers. Deze trainingskleding en schoenen en scheenbeschermers dien je zelf aan te schaffen.

  Kijk hiervoor bijvoorbeeld in de webshop.


  Contributie

  Voor de contributie kun je terecht op deze pagina:
  https://www.ksvvoetbal.nl/contributie


  Beleid verplichte vrijwilligersdienst
  KSV

  Werkwijze vrijwilligersdienst
  Bij KSV is het voor alle leden verplicht om 1 tot 2 keer per seizoen een vrijwilligersdienst te draaien in de vorm van een dagdeel (ochtend of middag) te helpen in de kantine (bardienst) of het wedstrijdsecretariaat.

  Per dagdeel zijn er 4 vrijwilligers nodig. Deze diensten staan in het programma van de voetbal.nl app (als je in de voetbal.nl app bent aangemeld met het e-mailadres waarmee je bekend staat (ingeschreven bent) bij KSV.

  Je kan jezelf via de voetbal.nl app inschrijven op 1 of meerdere diensten in het seizoen. Schrijf je jezelf niet actief in, dan word je door de vrijwilligers-commissie ingedeeld voor een dienst. Als je jezelf hebt ingeschreven of bent ingeschreven door onze vrijwilligers-commissie is afzeggen niet meer mogelijk. Kan je om wat voor reden niet, dien je zelf voor vervanging te zorgen.

  Wat als je niet kan op zaterdag of zondag?

  Dit kun je eenvoudig voorkomen, door jezelf tijdig in te delen voor een dienst op een datum en dagdeel die wel uitkomt voor jou. 

  Laat je het indelen over aan onze vrijwilligers-commissie? Dan kun je zelf je eigen beschikbaarheid opgeven in de voetbal.nl app via: Vrijwilligerstaken/Mijn taken.

  Leden die al een andere vorm van onbetaald vrijwilligerswerk doen (b.v. trainer/coach) zijn vrijgesteld. Dit is voor die leden terug te zien in de voetbal.nl via: Vrijwilligerstaken “Status: Vrijgesteld”.

  Gevolgen als je niet komt opdagen

  Schorsing voor 2 wedstrijden, door het intrekken van de spelerspas* (lid is niet speelgerechtigd). Het lid of ouder/verzorger wordt opnieuw ingedeeld voor een dienst. 

  Bij 2e keer niet op komen dagen volgt uitschrijving.

  In hoge uitzondering kan het bestuur beslissen om van bovenstaande maatregel af te wijken, na overleg met de vrijwilligerscommissie en de motivatie of reden van het betreffende lid.

  * Indien een speler zonder geldige spelerspas meespeelt, kan de KNVB het team een boete opleggen en/of 5 winstpunten in mindering brengen. De boete die de KNVB oplegt, wordt doorbelast aan het betreffende lid (en blijft als financiële blokkade staan bij uitschrijving).

   

  Uiteraard kun jij je als vaste vrijwilliger opgeven, maar ook voor vrijwilligerswerk met een kadertaak kunt jij je eenvoudig aanmelden via vrijwilligers@ksvvoetbal.nl. Er zal snel contact met je worden opgenomen.

  Kijk hier weet jij kan betekenen voor de club

   

  Het bestuur van KSV

 • Klik hier om je aanmelding compleet maken