• Beste KSV Supporters.....

 • Wat doet de KSV Supporters Vereniging?

  De KSV Supporters Vereniging houdt zich bezig met het organiseren en verzorgen van de volgende activiteiten:

  Een “hart onder de riem attentie” voor spelers, begeleiders en vrijwilligers van KSV bij “langdurig ziek en zeer”, van een bloemetje tot een fruitmand.

  De Kerst Klaverjas Drive, dit jaar op zondag 19 december. Opgeven kan bij de bar in de kantine, kosten €10,- per koppel. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je op voor deze gezellige middag met vele prijzen. Echter VOL=VOL.

  Biljart Toernooi “10 over rood”, op vrijdagavond 14 januari en zaterdag 15 januari 2022. Opgeven kan bij de bar in de kantine. Kosten €10,- per persoon. Momenteel hebben zich al 43 spelers aangemeld en kunnen er maximaal 80 meedoen.

  Hopelijk kunnen wij diverse leuke nieuwe activiteiten in 2022 lanceren, maar daar komen wij later op terug.

  Uitgave KSV Supporters Vereniging

  Naast de kosten van de fruitmanden en bloementjes, levert KSV Supporters Vereniging ook een financiële bijdrage voor verschillende activiteiten voor de club, zoals voor de verbouwing van de kantine, de prijzenkast, aanschaf biljart en als laatste de nieuwe geluidsinstallatie.

  Bijdrage KSV Supporters Vereniging

  De bijdrage voor de KSV Supporters Vereniging om het bovengenoemde mogelijk te maken, bedraagt € 10,- per jaar. Als je de KSV Supporters Vereniging wil ondersteunen, dan mag je dit bedrag overmaken op rekening NL26 RABO 0143850199 t.n.v KSV.
  Klik HIER als je meteen je bijdrage wil overmaken. Daarnaast zullen wij regelmatig aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van KSV en jullie support vragen.

  Alvast bedankt, namens de KSV Supporters Vereniging, voor jullie bijdrage.

  Sjaak Beers en Lanny Wallart.

  Klik hier om de supporters vereniging te steunen