Met het sluiten van de overschrijvingsdatum kan de technische staf van KSV ook haar lijstje opmaken. Bestuurslid voetbalzaken Rick Volkers kijkt tevreden terug. ‘De afgelopen jaren was het steeds schipperen voor Tristan Ooms en Gerard van Stralen. Het komende seizoen hebben we duidelijk een bredere selectie. Het is enorm belangrijk dat de gehele KSV 1 selectie blijft. Deze mannen hebben afgelopen jaren een prima teamprestatie geleverd’, aldus Volkers die aan zijn eerste jaar als TC bestuurslid bezig is.

Nieuwe, oude gezichten

Volkers is ook blij met de komst van een aantal nieuwe spelers. ‘In het vroege voorjaar nam Bart Velseboer het initiatief om met een paar potentiële nieuwe KSV-ers bij elkaar te komen. In april en mei werd de komst van o.a. oud KSV-ers Danny Konijn, Danny Havermans, Rick Does en Dion Bleeker bevestigd. Sander Willemse (SVW), Jouke Tuinstra (DTS) en Jordy van der Ham (KSV 3) zijn de andere versterkingen.’ Volkers en de technische staf zien zes spelers van KSV 2 de club verlaten, stoppen of naar een lager team gaan. Just Oudhuis sluit in ieder geval ook aan bij de selectie. De inzetbaarheid van de  ex-KSV spits en goaltjesdief zal voornamelijk afhangen hoe zijn enkel het gaat houden. Nieuwkomer Martijn Veldboer traint al geruime tijd mee bij KSV. Hij is afkomstig van DTS. Robin Tamis is afkomstig van KSV 5 en Lukasz Maly is een nieuw aangemelde speler. Met de komst van Dion Bleeker heeft keeperstrainer Herman de Vries naast Davey Markerink, Brennan Meiboom drie keepers tot zijn beschikking.

Terugkomst

Positief verrassend is ook de terugkomst van een drietal ex KSV jeugdspelers. Robbin Berghuis, Noah Hovel en Las Bogerd trekken het komende seizoen bij de senioren het blauwwit weer aan.

Begeleiding /verzorging

De technische staf Tristan Ooms, Gerard van Stralen en Herman de Vries kwamen eerder dit jaar al een nieuw tweejarig contract overeen. Nardy Velseboer blijft teamleider van KSV 1  en Evert Biersteker is ook dit jaar weer beschikbaar voor de fysio verzorging. KSV is nog op zoek naar een assistent scheidsrechter (vlagger) voor KSV 1, een teambegeleider voor KSV 2 en een sportmasseur of fysiotherapeut in opleiding voor de zondag begeleiding van KSV 1.

Gerrit Groot