• Huygenpas

  Het is mogelijk om korting te krijgen op de contributie door gebruik te maken van de Huygenpas. Dit is een initiatief van de gemeente Heerhugowaard. Klik hier voor meer informatie.

  Contributie Veldvoetbal

  De jaarlijkse contributie wordt na voordracht van de penningmeester door de ledenvergadering jaarlijks vastgesteld. Het streven is om de contributie zo laag als mogelijk te houden om de drempel voor een ieder, om te kunnen sporten zo laag mogelijk te houden. Voor de inning van de contributie zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect.
  ClubCollect zal namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. In deze berichten is een handige link opgenomen.
  Via de link kunt je de betaling per automatische incasso of via iDEALvoldoen. Hierbij kun je aangeven deze betaling in één keer te voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen worden per termijn extra kosten in rekening gebracht en is alleen mogelijk via automatische incasso).

  Kabouters
  € 68,25
  JO7 t/m JO9
  € 115,50
  JO10 t/m JO11
  € 120,75
  JO12 t/m JO13
  € 126
  JO14-JO15
  € 131,25
  JO16-JO17
  € 141,75
  JO19
  € 147
  Senioren en Dames
  € 186,25

   

  Wedstrijdkleding krijgt men van de club. Zo is de hele jeugd afdeling voorzien van kleding van jeugdsponsor 123inkt.nl.

  123logo_72a

   

  Men dient dus alleen schoenen en scheenbeschermers aan te schaffen.
  Ook dient men voor de trainingen kleding aan te schaffen. Er mag namelijk niet getraind worden in de trainingspakken van 123inkt.nl!
  Via onze webshop is het mogelijk o.a. trainingskleding aan te schaffen. KSV wordt bij elke besteding gesteunt.


  Contributie Zaalvoetbal

  De contributie voor het seizoen is als volgt vastgesteld:

  • senioren € 1050,- per team
  • jeugdleden € 630,- per team
  • De coach draagt er zorg voor dat het bovengenoemde bedrag voor 1 oktober is
   bijgeschreven op het rekeningnummer van KSV (NL58RABO0386954127).

  Vormen contributie

  • Reserve en steunde leden bestaan niet meer. De coach/het team bepaald hoeveel een ieder betaald. Mocht er eventueel wat geld overblijven, zou je dit in een ‘potje’ kunnen doen voor eventuele boetes en/of het betalen van snipperdagen.
   Een snipperdag moet je minimaal 7 werkdagen voor de desbetreffende wedstrijd aanvragen bij wedstrijdsecretaris zaalvoetbal
  • Afwijkende afspraken/regelingen worden door de zaalvoetbal commissie in overleg met de Penningmeester van KSV voetbal besproken en vastgesteld.

  Afspraak betalingen contributie

  • De coach van het team draagt er zorg voor dat de contributie van het team op tijd betaald wordt.
  • De Penningmeester van het hoofdbestuur van KSV voetbal draagt zorg voor het versturen van de contributie brieven en het ontvangen van de contributie betalingen.
  • Is de contributie niet voldaan voor aanvang van het seizoen houdt de commissie zich het recht voor om i.o.v. de penningmeester de spelerspas(sen) van het betreffende team in te nemen tot de verschuldigde contributie is voldaan.
  • Bij het uitblijven van het verschuldigde contributie geld, zal het betreffende team afgemeld worden bij de KNVB.

  Bovengenoemde afspraken gelden niet voor betalingsregelingen die in overleg met de Penningmeester zijn gemaakt.

  Aanmelden