• Corona Update: “Vanaf 6 juli geen Trainingen meer”

 • Beste leden, coaches, trainers en ouders,

   

  Vanaf 29 april zijn we als voetbal en handbal vereniging weer volop gestart met trainen, het lijkt alweer lang geleden maar ondertussen zijn we alweer 9 weken bezig.

  Met de zomervakantie in het vooruitzicht hebben we als besturen besloten dat vanaf 6 juli 2020 het sportpark tot medio augustus is gesloten. In overleg met de gemeente geeft dit onze grasvelden ook de tijd om aan te sterken zodat we bij de start van het nieuwe seizoen weer maximaal kunnen gaan trainen.

  We zullen jullie voor het begin informeren over de werkelijk startdatum van de trainingen maar voor nu houden we nog een slag om de arm. 

  Het is een bizarre tijd geweest voor iedereen en het corona virus heeft natuurlijk ook veel impact gehad op onze club. Het wekelijks inzetten van circa 35 stewards was een aardige organisatorische en logistieke operatie.  Maar vooral dankzij de bijdrage van betrokken ouders en van diehards met een KSV hart is het goed gelukt.

  Het geeft toch maar weer aan waar onze club groot in kan zijn en daar kunnen we samen trots op zijn. In totaal hebben we 300 stewards ingezet en beste mensen, het was echt de moeite waard.  

  We gaan nu allemaal genieten van de vakantie, de een blijft thuis, de ander blijft in Nederland en weer een ander gaat naar het buitenland. Het is vooral belangrijk dat we gaan genieten en dat we met veel energie aan een nieuw seizoen kunnen gaan beginnen. Hoe dit er uit gaat zien weten we nog niet maar we gaan jullie op de hoogte houden.

  Rest ons om vooral de stewards te bedanken want zonder jullie hadden we niet kunnen trainen. Ook een woord van dank aan alle trainers die toch met beperkingen, zonder morren,  hebben moeten trainen.

  Wij wensen iedereen een prettige vakantie en we zien jullie graag terug in het nieuwe seizoen, we kunnen niet wachten!!

   

  René Groot                                                                        Ton Oosterling

  Voorzitter KSV Handbal                                                       Voorzitter KSV Voetbal