• De KSV Open Dag van 18 mei was een groot succes!

 • Stralend Voetbalfestijn bij KSV: Een Dag Vol Plezier voor Vriendjes en Vriendinnetjes

  De jaarlijkse Open Dag voor de jongste jeugd is inmiddels een traditie die niemand wil missen. Met de inzet van maar liefst 70 vrijwilligers genoten meer dan 100 kinderen van een zonnige, sportieve dag waarin ze hun voetbalskills konden laten zien en verbeteren. Zaterdag 18 mei was een dag om nooit te vergeten!

  KSV organiseerde een spectaculaire spelletjesochtend voor kinderen van 5 tot 11 jaar, zowel voor leden als niet-leden. Het ballenkanon, snelheidsmeters en bouncers zorgden voor spannende uitdagingen en veel plezier.

  Hoogtepunten: Cas, Christiaan, Luca, Joel, Jens, Thijs en Owen naar de Finale van de Individuele Spellen!

  Bij de onderdelen "hooghouden" en "snelheidsmeter" gingen de prijswinnaars naar huis met prachtige voetbalsouvenirs. Deze gelukkigen mogen zich een jaar lang clubkampioen van hun leeftijdsgroep noemen. Het snelheidskanon zorgde voor een spannende beslissende shoot-out, waarbij Cas en Lucca met een miniem verschil van 1 km/u streden om het hardste schot van de dag.

  Fantastische Betrokkenheid van Leden en Ouders

  De toewijding van onze trainers is wat KSV zo bijzonder maakt. Tijdens de Open Dag konden zij rekenen op de onmisbare hulp van ouders en jeugdspelers, wat de dag tot een groot succes maakte.

  Doe Mee met Proeftrainingen!

  De Open Dag heeft veel nieuwe leden verwelkomd, die meteen aan de slag gaan met trainen om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Twijfelt jouw zoon of dochter nog? Meld je aan via de website voor een proeftraining en ontdek hoe leuk voetbal kan zijn bij KSV!