• Even voorstellen: de nieuwe hoofdtrainer KSV

 • Mijn naam is Ronald de Rooij, 50 jaar en woonachtig in Broek op Langedijk. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen waarvan de oudste alweer samenwoont. Ik ben een geboren en getogen Langedijker en heb zelf altijd gevoetbald bij DTS.
  In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij Giant Security als contractmanager. Doordat ik op mijn 23ste voor de 3e keer mijn kruisbanden afscheurde moest ik helaas stoppen met mijn grootste passie, het voetballen. Nadat ik mijn opleiding aan het CIOS had afgerond ben ik een aantal jaren werkzaam geweest bij de KNVB als Sport Technisch Kader Adviseur. Een van mijn taken in deze functie was het coachen en trainen van de grootste talenten uit Noord-Holland.
  Op mijn 27ste ben ik hoofdtrainer geworden bij DTS en daarna ben ik werkzaam geweest bij VZV, Duinrand S., Berdos, weer DTS, Hugo Boys, Dynamo en de afgelopen jaren bij Hollandia T.

  Nadat ik in december 2019 werd benaderd door KSV  hebben we een aantal gesprekken gehad met bestuursleden, mensen van de technische staf en spelers. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van de club en het enthousiasme van deze mensen en de ambitie die ze hebben spraken mij zeer aan. Hierdoor heb ik de beslissing genomen om bij KSV de nieuwe hoofdtrainer te worden.

  Het is een rare tijd nu maar ik hoop dat ik op korte termijn alle spelers, technische staf, vrijwilligers en supporters kan ontmoeten. Blijf gezond en tot snel.

  Sportieve groeten,

  Ronald de Rooij