• Geslaagde KSV open dag 24 juni

 • Voetbalfestijn voor vriendjes en vriendinnetjes bij KSV met verrassende bezoekers

  De jaarlijkse OpenDag voor de jongste jeugd is een echte traditie geworden. Met de hulp van 60 vrijwilligers hebben ca. 125 kinderen hun voetbal skills kunnen demonstreren en verbeteren.

  Elk jaar organiseert KSV een spelletjesochtend voor zowel leden als niet-leden in de leeftijdscategorie 5 tot 11 jaar. De trainers en technische staf pakten zaterdag uit met nieuwe spellen en oefeningen, waarbij de fonkelnieuwe gesponsorde materialen een glansrol vervulden. Het ballenkanon deed zijn opwachting bij de oudere groep. De snelheidsmeters, bouncer, soccerwave en dummies zijn uitgebreid getest door alle talenten.

  Kwaliteit van de opleiding

  Het oorspronkelijke doel van ledenwerving raakt op de achtergrond. De Heerhugowaardse club zit aan de grenzen van zijn groei. De aandacht gaat vooral naar de kwaliteit van onze opleiding. De beperkte ruimte maakt spelers en trainers creatief. De AZ-mascottes Herry en Berry kwamen dan ook niet zomaar. Een grote verrassing voor onze lokale Waaghalzen. Uiteraard toverden zij ook een grote glimlach bij dragers van andere clubtenues.

   

  Betrokkenheid van leden, ouders en bedrijven

  Jeugdspelers vanaf 12 jaar meldden zich spontaan om spelletjes te begeleiden. Op vrijdagavond eindigde de repetitierondes voor hen al op de stormbaan. De grote mate van hulpbereidheid onder ouders werd ook weer zichtbaar. "Doe mij volgend jaar maar een groter groepje", is de beste feedback die we kregen, zegt de organisatie. "Gaan we natuurlijk niet doen. De persoonlijke aandacht zorgt namelijk voor individuele groei en extra spelplezier", zo laat het Technisch Hart weten.

   

  Winnaars

  Door een genereus gebaar van Univé konden we iedereen trakteren op een verkoelend ijsje en een medaille.

  Individuele klassementen werden gewonnen door Davi en Matthijs bij het Ringenspel. Noud en Daan hadden het hardste schot van hun leeftijdscategorie en Dex won het hooghouden. Deze talenten mogen zichzelf weer een jaar lang "de beste" noemen op hun onderdeel.