• Heb jij wel een foto?

 • bron KNVB

  In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

  Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app.

 • Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden.

  • Het moet een herkenbare pasfoto zijn van jezelf.
  • jij alleen mag op de foto staan, het is immers JOUW foto
  • Geen zijaanzichten,
  • Geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen.
  • Zorg voor een foto met voldoende contrast en

  Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen. Want dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat jij niet mee mag doen aan de wedstrijd.

  KSV zal ook in Sportlinkclub controle uitvoeren op de aangepaste foto's. Als deze niet voldoet wordt deze verwijderd.
  En zal je opnieuw voor een goede foto moeten zorgen. Hiervoor ben JIJ dus zelf verantwoordelijk.

  Als je nog geen foto hebt, dan kun je te allen tijde een foto aan je profiel toevoegen.
  Als je reeds een foto hebt, dan kun je alleen foto toevoegen in de periode dat de KNVB dit toestaat. Deze periode kan per seizoen verschillen, maar voor het seizoen 2020-2021 is het mogelijk om tot en met 31 oktober je foto te wijzigen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto's in de periode vanaf april t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden.

   

  Lees hier meer over wijzigingsperiode.