• Kleding

  KSV kleding jeugd

  KSV wordt gesponsord door 123inkt.nl. Dit betekent dat alle jeugdteams van KSV dezelfde outfit in bruikleen krijgen. Hierdoor heeft KSV een uniforme uitstraling in kleding (123inkt.nl wedstrijdtenue, tas en trainingspak).

  Kledingborg

  Alle KSV jeugdleden (O8 t/m O19) krijgen een volledige set (123inkt.nl wedstrijdtenue, tas en trainingspak).

  Presentatie/trainingspak en tas:

  Voor het presentatie/trainingspak en tas dienen de leden €30,- borg contant te betalen bij de in ontvangst name.  Deze borg krijgt men volledig terug als na drie jaar of soms eerder het complete pakket bij de KSV kledingcommissie wordt ingeleverd. KSV houdt zich het recht voor om bij niet compleet ingeleverde spullen een gedeelte van de borg in te houden.

  Voor het gebruik van het presentatiepak en de wedstrijdtas is een gebruiksovereenkomst nodig.

  Stop je met voetballen of ga je over naar de senioren dan dien je het gewassen trainingspak en de tas binnen 4 maanden na afmelden bij de ledenadministratie bij de kledingcommissie in te leveren. Hierna vervalt het recht op je borg.

  Zowel presentatie/trainingspak als tas zijn verplicht te gebruiken bij wedstrijden en toernooien en niet bedoeld voor trainingen en vrije tijd.

  Gebruiker is en blijft zelf verantwoordelijk voor zowel het presentatie/trainingspak als de tas en dient deze zelf in goede staat te houden.

  Tenue (broek, shirt en sokken):

  Het tenue (broek, shirt en sokken) wordt aan het begin van het seizoen uitgedeeld aan de teamleiders van de teams.

  Het is verplicht dit tenue tijdens wedstrijden en toernooien te dragen en niet bedoeld voor trainingen en vrije tijd.

  Indien je stopt met voetballen mag je het tenue inleveren bij je teamleider of op een kledingavond inleveren.

  Gebruiker is en blijft zelf verantwoordelijk voor het tenue en dient deze zelf in goede staat te houden.

  Kledingavonden:

  De kledingcommissie is gedurende het seizoen elke eerste donderdagavond van de maand van 19:30 uur tot 20.00 uur aanwezig in de KSV kantine (koffiecorner).
  Op deze avond kunnen leden een te groot of te klein trainingspak (indien voorradig) ruilen, nieuwe leden kunnen hun trainingspak en tas ophalen en vertrekkende leden kunnen dan hun trainingspak en tas inleveren.
  Zorg dus zelf voor kleding om in te trainen en voor voetbalschoenen en scheenbeschermers. Deze trainingskleding, schoenen en scheenbeschermers dien je zelf aan te schaffen. 

  Via de webshop kun je hele mooie trainingskleding aanschaffen: https://heerhugowaard.beltona.com/

  Kwijtgeraakte kleding:

  Als je een broek of een jas van je pak kwijt bent, neem je contact op met de kledingcommissie (kleding@ksvvoetbal.nl).

  Gevonden voorwerpen:

  In het wedstrijdsecretariaat staat een krat waarin je gevonden voorwerpen kunt vinden. Indien je iets kwijt geraakt bent kan je ook een mail sturen naar gevondenvoorwerpen@ksvvoetbal.nl.

  Materiaal:

  Naast het tenue krijgen de teamleiders aan het begin van het seizoen een waterzak, bidons, hesjes en een sleutel voor de 'ballenbak'
  De materiaalmannen zorgen voor alle trainings- en wedstrijdballen voor jeugd en senioren, alle trainingsmaterialen voor de trainers en daarnaast voor alle vaste en verplaatsbare doelen en trainingsdoeltjes. Voor vragen kunt u een vraag sturen naar: materiaal@ksvvoetbal.nl.