• KSV Kabouter toernooi

 • Zondag ochtend 24 april 8.45 was het dan zo ver. In het prille ochtendzonnetje en het straffe windje werden de velden met precisie uitgezet.
  Na een goede voorbereiding van de indeling wel te verstaan. 3 grote velden voor 6 tegen 6 en 4 kleine veldjes voor 4 tegen 4. Het KSV kabouter toernooi  ging eindelijk van start. De teams waren in grote getalen aanwezig. Ook de teams van Jong Holland, Koedijk en Vrone stonden te trappelen om te beginnen. De stemming zat er al goed in. Veel ouders langs de zijlijn. Mooi om te zien. 

  De wedstrijden zaten goed in elkaar, er waren 2 scheidsrechters op de velden en waren opperbest. Op de andere velden stonden spontaan ouders op om de andere wedstrijden te begeleiden. 

  De kleinere kabouters voetbalden 4 tegen 4 en daar ging het ook soms erg mooi en hard aan toe. Erg leuk om te zien hoeveel ouders er positief aanmoedigden. 

  Na alle goed verlopen wedstrijden werden de kabouters op het midden van het veld geroepen. Rond de middencirkel stonden alle kabouters gebroederlijk naast elkaar. Alle kabouters kregen voor hun deelname een mooi vaantje ter herinnering aan dit mooie toernooi. 

  We kijken weer uit naar het volgende toernooi bij een andere vereniging op Hemelvaartsdag.