• KSV MO13-1 najaars kampioen!

  |
  • 0
 • Zaterdag 30 november moest het gebeuren. Het team van trainers en coaches Serge Snijders en Remon Laan kon kampioen worden. De meiden waren tot dusverre nog ongeslagen maar de tegenstander deze dag was niemand minder dan Reigerboys MO13-1 die ook nog eens in de race was voor de 2de plaats.
  De meiden waren voorafgaand aan de wedstrijd best gespannen maar trokken desondanks direct van de aftrap het initiatief naar zich toe. Reigerboys werd onder druk gezet en het overwicht werd na ongeveer 10 minuten omgezet in een 1-0 voorsprong via Genelva. Vlak daarna viel de 2-0 door goed doorzetten van Lizzy en Milena en het koelbloedig afronden door Iza. Een scherpe counter van Fleur en Mirthe zorgde voor een 3-0 tussenstand. 
  Dit bleef het tot de rust mede door een fantastische redding van Stella op een mooi schot van Reigerboys.

   

  De 2de helft ging KSV door waar het de eerste helft gebleven was. Namelijk met sterk verdedigen en het laten zien van mooie aanvallen. De score liep uiteindelijk op tot wel 6-0!! en daarmee werd KSV MO13 een meer dan verdiende kampioen.
  Na de confetti en het uitreiken van mini-bekers bedankte Serge de meiden voor hun inzet op zowel het veld als op de training.
  Nadat de meiden onder de douche hun eigen feestje hadden gebouwd werd de ochtend sfeervol afgesloten met de inmiddels bekende “We are The Champions” en patatjes in de kantine.