• KSV Voetbal gaat dit jaar ook meedoen met de Grote Clubactie

 • Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook KSV Voetbal heeft zich sterk gemaakt om hieraan mee te doen om de vereniging te helpen. Hiervoor hopen we zoveel mogelijk loten te verkopen. Dit jaar heeft KSV Voetbal een mooi doel bedacht: Een nieuw materialenhok voor goede materialen om alle spelers van KSV te kunnen uitdagen om plezier te hebben en beter te worden.

  Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. We hopen op een mooie opbrengst maar daar hebben wij jullie hulp voor nodig.

   

  Verkoop door de jeugdleden: verkoopboekje

  Vóór 23 september ontvangen de jeugdleden tot en met O13 een verkoopboekje en een informatiebrief. Hiermee kunnen zij op pad om loten te verkopen.

  Loten verkopen via de verkoopboekjes gaat heel eenvoudig via de persoonlijke QR-code op de verkoopboekjes. Via het scannen van de QR-code hoeft de koper geen gegevens in het verkoopboekje in te vullen en kunnen de loten digitaal worden gekocht. Alle verkopers krijgen daarom hun persoonlijke QR-code bij hun verkoopboekje.

  Hoe deze manier van verkopen in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Deze methode en andere tips voor de verkoop worden toegelicht in de informatiebrief welke bij de verkoopboekjes zit. 

  Naast de verkoopboekjes zetten we ook in op de online verkoop. We vragen aan alle leden om mee te doen! Lees hieronder meer.

   

  Verkoop door alle leden: de online verkoop

  De online verkoop is ideaal voor iedereen die niet langs de deuren kan of wil of zijn/haar verkoopkansen nog meer wil vergroten. We melden dit jaar daarom alle leden aan als online-verkoper van de Grote Clubactie. Alle verkochte loten helpen. Online verkopen is heel eenvoudig door het delen van de link van je persoonlijke verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail.

  De jeugdleden tot en met O13 kunnen ook de code uit hun verkoopboekje scannen en delen via Whatsapp.

   

  Persoonlijke verkooppagina - online verkoop

  Op 23 september ontvangen alle leden een mail met daarin de link naar hun persoonlijke verkooppagina. We verzoeken je om deze link zoveel mogelijk te delen via WhatsApp, social media en e-mail.

   

  Let op:

  De persoonlijke QR-code die onze jeugdleden bij het verkoopboekje krijgen, is de link naar hun persoonlijke verkooppagina. Zij ontvangen de link dus tweemaal: als QR-code bij het verkoopboekje en in de mail van 23 september.

   

  Tip: neem een kijkje op je persoonlijke verkooppagina. Je kunt de pagina gemakkelijk delen en ziet hoeveel loten je online verkocht hebt.

   

  Via deze link kunnen loten worden gekocht van alle leden. Vanwege privacy is alleen de voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van het lid zichtbaar.

   

  Vanwege het privacy aspect hebben wij een vraag aan alle leden:

  Mocht je bezwaar hebben tegen het plaatsen van jouw persoonlijke informatie (naam) en het delen van jouw emailadres voor het versturen van informatie over jouw persoonlijke verkooppagina vanuit De Grote Clubactie, laat het ons dan uiterlijk woensdag 13 september weten via een bericht aan clubactie@ksvvoetbal.nl. Weet dat de informatie alleen wordt gebruikt voor de verkoop van de loten en dat de informatie alleen toegankelijk is voor ondergetekenden. Bij bezwaar word je verwijderd uit het bestand en kan je helaas geen loten verkopen.

  De persoonlijke link van jouw verkooppagina werkt met ingang van zaterdag 23 september.

  Vanaf dan mag je de loten gaan verkopen.

   

  Doe je best en help de vereniging.

  Veel succes!

   

  Namens KSV voetbal - Grote Clubactie

  Monique Ruijs en Danique Schinkel