• Leeftijdscategoriën

  Senioren

  Voor de senioren is er de mogelijkheid om sport te combineren met de gezelligheid van teamsport op ieder gewenst niveau. Dit kan als gezelligheidsvoetballer in bijvoorbeeld een vriendenteam, maar ook als meer gedreven sporter in de selectie. Aan activiteiten is er geen gebrek. Denk hierbij aan klaverjasdrives, darttoernooien en voetbalwedstrijden op groot scherm, maar ook de verschillende feestavonden. Het hoogtepunt van het seizoen is het mixtoernooi voor senioren en junioren, in samenwerking met de handbalvereniging KSV.

 • Jeugd algemeen

  In het seizoen 2009-2010 is voor de eerste maal KSV UNITED georganiseerd, met als doel het seizoen gezamenlijk sportief af te sluiten.
  Deze dag staat in het teken van voetbal en familie. Er zijn voetbalclinics en voetbalwedstrijden georganiseerd en er is vaak een springkussen en DJ aanwezig. 
  Voor alle jeugd, van de kabouters tot de junioren wordt er tijdens de kerstvakantie traditioneel een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. In de winterstop wordt de sporthal (Deimoshal) gehuurd om onderling sportief bezig te blijven.

 • Meiden

  Al jaren spelen er meisjes in de jongste jeugd bij KSV. Tot voor kort konden wij hen in de junioren niets bieden en zagen we dat er veel meiden op die leeftijd naar andere verenigingen vertrokken. Sinds het seizoen 2013-2014 is er gestart met een aparte meidenafdeling. Zo kunnen dus meiden van alle leeftijden bij KSV terecht, vanaf 5 jaar tot en met de senioren ouder dan 18 jaar.

  Er is een aparte coördinator en wordt er gewerkt met gediplomeerde trainers. Hiermee voorkomen we dat meidenvoetbal “er bij” gedaan wordt, maar dat we deze snel groeiende groep echt een plek geven die het verdiend bij KSV.

 • Junioren

  Voor de junioren van 12 t/m 18 jaar wordt een sportieve omgeving aangeboden met goede begeleiding en training. Iedere leeftijdscategorie heeft één of twee selectieteams. Daarbuiten zijn er verschillende feestavond(en) en doen de A-junioren mee met het mixtoernooi. Ook is er het jaarlijks terugkerende, sterk bezette KSV voetbaltoernooi in mei.

  Jeugd onder 12

  Alle wedstrijden worden geleid door onze jeugdspelers, zodat ook deze jongens meer doen dan alleen voetballen bij KSV
  Alle teams doen ook individueel mee aan toernooien georganiseerd door clubs in de omgeving.

 • Jeugd onder 6 jaar

  Sinds het seizoen 2002-2003 is de club van start gegaan met voetbal voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar.
  De allerjongsten maken op een speelse manier kennis met de voetbalsport en de club KSV.