• Prachtig resultaat Grote Clubactie 2023

 • KSV Voetbal heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan de Grote Clubactie. En heeft een prachtig resultaat behaald, boven alle verwachtingen. Er zijn maar liefst 4.789 loten verkocht met een totale opbrengst van € 11.493,60!
  Deze mooie opbrengst is te danken aan onze leden, die met behulp van het verkoopboekje en online loten verkocht hebben. Veel kinderen, maar ook een aantal oudere leden, zijn met veel plezier en hart voor hun vereniging vanaf 23 september op pad gegaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. En daar zijn we super trots op!

  Alle verkopers met 25 loten of meer hebben dan inmiddels ook hun welverdiende medaille in ontvangst genomen. Ook hebben wij de Top 10 beste verkopers extra in het zonnetje gezet door hen een leuk verrassingspakket te geven. 

  Een speciale vermelding voor Nena de Wit, zij heeft maar liefst 122 loten verkocht en was daarmee de nr 1 verkoper van dit jaar. Fantastisch gedaan!

  De mooie cheque is vorige week uitgereikt aan Richard Schouten en Paul van Rooij van het bestuur van KSV Voetbal. Met dit prachtige bedrag kan KSV bouwen aan een nieuw materialenhok voor goede materialen om alle spelers te kunnen uitdagen om plezier te hebben en beter te worden.

  We willen hierbij nog een extra bedankje geven aan Ingrid Balm. Zij regelt bij KSV Handbal al jaren, samen met Isabel Straver, De Grote Clubactie. Omdat dit de eerste keer was voor KSV Voetbal konden wij bij haar terecht voor alle tips en vragen. Een mooie samenwerking. 

  De trekking
  De trekking van de Grote Clubactie is geweest op 28 november. De trekkingsuitslag is te vinden op de website. Ga direct naar de Prijzen en Uitslag pagina
   
  Heb je prijs?
  De lotnummers van de loten die online of via eenmalige machtiging (verkoopboekjes) zijn gekocht, staan vermeld bij de bankafschrijving. Als het emailadres is ingevuld bij de bestelling, krijg je ook een mail met de lotnummers. Eventuele geldprijzen worden meestal automatisch bijgeschreven.

  Grote Clubactie 2024
  We kijken terug op een zeer geslaagde actie en kijken al uit naar de Grote Clubactie van 2024! Want met zo’n mooi resultaat en vele blije gezichten van onze enthousiaste verkopers gaan we natuurlijk door. 

    
  KSV Voetbal Grote Clubactie

  Monique en Danique