• Spelregelbewijs seizoen '22/'23

 • bron KNVB

  Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2005 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2022/’23 de tijd om het spelregelbewijs te halen. Inmiddels heeft al 15% van de lichting 2005 het bewijs behaald.

  Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2022/‘23 namelijk niet voetballen. 

  Rol voor verenigingen

  Voor verenigingen ligt er een belangrijke taak om de gegevens van de spelers (actuele e-mailadressen) op orde te hebben in Sportlink Club én de betreffende spelers/speelsters erop te attenderen dat zij het spelregelbewijs moeten gaan behalen.

  Spelers/speelsters kunnen zich met het juist vastgestelde e-mailadres registreren voor het KNVB account om daarna te kunnen inloggen op de website van Voetbalmasterz, waar zij kunnen oefenen en uiteindelijk het spelregelbewijs kunnen behalen.

  Op http://www.voetbalmasterz.nl/inloggen en https://www.knvb.nl/over-ons/knvb-account is meer informatie te vinden over Voetbalmasterz, het KNVB account en de veelgestelde vragen over het spelregelbewijs.

  Zorg ervoor dat jouw emailadres goed staat bij de ledenservice, geef dit anders door ledenservice@ksvvoetbal.nl