• Topprestatie Klerewijven

  16 okt 2021
 • Op 11, 12 en 14 oktober was er in de KSV kantine de mogelijkheid om het presentatiepak en de tas om te ruilen. Zoals bekend worden deze nieuwe spullen iedere drie jaar door sponsor 123inkt  gratis aan de KSV junioren ter beschikking gesteld.
  Nieuwe leden waren in de gelegenheid om de tas en het presentatiepak voor het eerst op te halen. De bestaande leden konden oude trainingspakken omruilen voor nieuwe. Deze enorme klus vergt veel organisatie, inzicht en inzet van ALLE klerewijven. Per avond komen namelijk circa 150 kinderen vol verwachting langs om deze gloednieuwe spullen in ontvangst te nemen.

  Zeker vermeldenswaard is de inzet van de Klereheren. Zij sjouwden enthousiast alle spullen af en aan en hebben zo een  belangrijke bijdrage geleverd om deze omvangrijke operatie soepel te laten verlopen.

  Oude pakken en tassen worden verzameld en naar Gambia verstuurd om daar een tweede leven te beginnen. Geluk voor de kinderen daar maar óók wederom een stukje verduurzaming.

  KSV is bijzonder trots op zo’n groep uitstekende vrijwilligers! Onze oprechte  dank voor hun grote en immer enthousiaste inzet.

  Bestuur KSV