• Trainingsschema seizoen 2023/2024 bekend

 • Beste trainers en coaches,
   

  Met het nieuwe seizoen voor de deur delen we hierbij graag het trainingsschema voor het seizoen 2023-2024 met jullie.  

  Wederom was dit een behoorlijke uitdaging om in te delen vanwege verschillende factoren, zoals beschikbaarheid van trainers, velden en persoonlijke voorkeuren. We vragen daarom om flexibiliteit van iedereen.

  We hebben ons best gedaan om een schema op te stellen waarbij rekening wordt gehouden met de trainingsbehoeften van elk team, iedereen 2x kan trainen en iedereen een keer op kunstgras alsmede het trainingsveld. We begrijpen echter dat sommige trainingstijden niet ideaal zijn voor iedereen. We verzoeken jullie dan ook waar het echt niet gaat om te kijken of bepaalde tijdstippen onderling geruild kunnen worden.

  We willen wel benadrukken dat ruilen alleen mogelijk is na afstemming met het Technisch Hart. 

  Ook zijn er nog een paar plekken beschikbaar waar we teams kunnen indelen en daarnaast is er vooralsnog voldoende ruimte op de vrijdag. Als je op de vrijdag of één van de laatste plekken in het schema op de andere dagen wil trainen, laat het ons dan z.s.m. weten via e-mail: technischhart@ksvvoetbal.nl.
  Wie het eerst komt, krijgt voorrang op de beschikbare plekken na beoordeling van het Technisch Hart.

  Hou er wel rekening mee dat op de vrijdag er een aantal keer per seizoen vanaf 20.00 de 7 tegen 7 competitie voorrang krijgt op Veld 3.

  Mochten bepaalde teams minder dan twee keer willen trainen of juist eerder kunnen trainen in de middag laat het ons dan ook zo spoedig mogelijk weten want dan kunnen we deze plekken herindelen en weer vrijgeven aan andere teams. Ook voor teams die juist drie keer in de week willen trainen verzoeken wij zich te melden en dan kunnen we op basis van beschikbaarheid kijken waar er nog plek is. 

  We beseffen dat het inplannen van trainingen een uitdaging kan zijn, maar met jullie flexibiliteit en begrip hopen we een succesvol seizoen tegemoet te gaan. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om te trainen om zo onze spelers zich optimaal te laten ontwikkelen.

  Bedankt voor jullie medewerking en enthousiasme. Laten we er samen weer een geweldig seizoen van maken!

   

  Met sportieve groeten,

   

  Technisch Hart