• Vereniging

  Voetbalvereniging KSV bestaat sinds 1946 aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard ’t Kruis. Sinds de zomer van 2002 beschikt de vereniging over het nagenoeg geheel gerenoveerde sportcomplex "De Kruising". Het complex bestaat uit een kantine, kleedkamers en 4 velden (waarvan een groot trainingsveld).  Sinds 2021 ook een nieuw kunstgrasveld.

  KSV is een gezellige en bloeiende vereniging die groot gebracht is door vrijwilligers. Mede door deze vrijwilligers is de huidige accomodatie tot stand gekomen. Sinds het seizoen 2006-2007 beschikt KSV ook over een zaalvoetbalafdeling.

 • Senioren

  Voor de senioren is er de mogelijkheid om sport te combineren met de gezelligheid van teamsport op ieder gewenst niveau. Dit kan als gezelligheidsvoetballer in bijvoorbeeld een vriendenteam, maar ook als meer gedreven sporter in de selectie. Aan activiteiten is er geen gebrek. Denk hierbij aan klaverjasdrives, darttoernooien en voetbalwedstrijden op groot scherm, maar ook de verschillende feestavonden. Het hoogtepunt van het seizoen is het mixtoernooi voor senioren en junioren, in samenwerking met de handbalvereniging KSV.

  Jeugd algemeen

  In het seizoen 2009-2010 is voor de eerste maal KSV UNITED georganiseerd, met als doel het seizoen gezamenlijk sportief af te sluiten. Voor de jeugd onder 13 jaar is een fantastische dag georganiseerd onder de toepasselijke naam KSV UNITED. De hele dag staat in het teken van voetbal en familie. Voor alle jeugd, van de jongste tot de junioren wordt er tijdens de kerstvakantie traditioneel een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. In de winterstop wordt de sporthal (Deimoshal) gehuurd om onderling sportief bezig te blijven.

   
 • Jeugd

  Voor de junioren van 12 t/m 18 jaar wordt een sportieve omgeving aangeboden met goede begeleiding en training. Iedere leeftijdscategorie heeft één of twee selectieteams. Daarbuiten zijn er verschillende feestavond(en) en doen de A-junioren mee met het mixtoernooi.
  Ook is er het jaarlijks terugkerende, sterk bezette KSV voetbaltoernooi in mei.
  En zo is er ook een FiFa toernooi op de Playstation!

   

 • Jongere jeugd

  Alle pupillen wedstrijden worden geleid door onze jeugdspelers, zodat ook deze jongens meer doen dan alleen voetballen bij KSV
  Alle teams doen ook individueel mee aan toernooien georganiseerd door clubs in de omgeving.

 • Meiden

  Al jaren spelen er meisjes in de jongste jeugd bij KSV. Tot voor kort konden wij hen in de junioren niets bieden en zagen we dat er veel meiden op die leeftijd naar andere verenigingen vertrokken.
  Sinds het seizoen 2013-2014 is er gestart met een aparte meidenafdeling. Zo kunnen dus meiden van alle leeftijden bij KSV terecht, vanaf 5 jaar tot en met de senioren ouder dan 18 jaar.

  Er is een aparte coördinator en wordt er gewerkt met gediplomeerde trainers. Hiermee voorkomen we dat meidenvoetbal "erbij" gedaan wordt, maar dat we deze snel groeiende groep echt een plek geven die het verdiend bij KSV.

 • Jeugd onder 7 jaar

  Sinds het seizoen 2002-2003 is de club van start gegaan met voetbal voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar.
  De allerjongsten maken op een speelse manier kennis met de voetbalsport en de club KSV.

  Kabouters

  Voor de allerkleinste is er een speciale training: https://www.ksvvoetbal.nl/kabouter-training/