• Verlenging contract Rowan Top & uitbreiding staf

 • Het bestuur van voetbalvereniging KSV heeft het contract met hoofdtrainer Rowan Top verlengd met twee jaar voor de seizoenen 2023-2024 en 2024-2025.

  Voorzitter Remco de Boer: "ondanks de teleurstellende degradatie naar de 5e klasse zijn het bestuur, technische hart en begeleiding zeer tevreden over de wijze waarop Rowan zich het  afgelopen seizoen heeft gemanifesteerd. De jeugd groeit aan alle kanten en als vereniging hebben we een meer jaren plan om ook de selectie weer op een hoger niveau te kunnen laten acteren. Dit heeft tijd nodig. Rowan en de technische staf hebben een gemotiveerde groep weten te smeden die er komend seizoen vol voor gaan om meteen weer te promoveren”

  Naast de verlenging van Rowan is ook het contract met Evert-Jan verlengd en is de technische staf verder uitgebreid met Willem/Jan Kroon.

  Willem-Jan heeft al de benodigde ervaring als hoofdtrainer en is een welkome versterking om komend jaar met de selectie weer zo snel mogelijk terug te keren in de 4e klasse

   

  Maak kennis met Willem-Jan

  Met ingang van komend seizoen zal Willem-Jan Kroon Rowan samen met Evert-Jan assisteren bij de heren selectie van KSV. Het bestuur is ervan overtuigd dat met de volledige invulling van de technische staf de ambities op met betrekking tot het eerste elftal te kunnen bewerkstelligen en we verheugen ons al op het nieuwe seizoen. 

   

  We hebben Willem-Jan gevraagd zich even kort voor te stellen:

  Mijn naam is Willem-Jan Kroon (35 jaar) en ik vind het heerlijk om aankomend seizoen weer op het veld te mogen staan om zowel spelers als team beter te maken. Dit ga ik doen in de functie van assistent-trainer van het 1e elftal.

  Mijn trainersloopbaan is 20 jaar geleden begonnen bij Reiger Boys, om vervolgens bij AFC’34, SVW ’27, LSVV en Koedijk mij verder te ontwikkelen als trainer en persoon. Helaas heb ik mijn avontuur als hoofdtrainer van de herenselectie bij Koedijk niet af kunnen maken vanwege de coronatijd en het krijgen van een prachtige dochter. Daarnaast ben ik ook nog een tijdje actief geweest bij de AZ-jeugdopleiding en bij de KNVB als trainer/coach van de JO14. Ook heb ik bij WMC nog als hoofdjeugdopleiding mogen werken en daar heb ik veel geleerd over hoe te handelen bij bepaalde voetbalzaken.

  Naast het trainerschap werk ik bij Sport2000 in Broek op Langedijk als filiaalmanager en zorg ik voor het reilen en zeilen van de winkel. Dit doe ik nu als zo’n 9 jaar en nog steeds haal ik er veel voldoening uit en voer ik mijn werk met veel plezier uit.

  Ik ben van plan aankomend jaar een mooi, leerzaam en succesvol seizoen te draaien met KSV en ik ga er vanuit dat ik met mijn ervaring die ik als trainer meeneem een steentje kan bijdrage bij de ontwikkeling en doorstroming van spelers.

  Willem-Jan Kroon