• “Verplichte” KSV vrijwilligersdiensten; iedereen doet mee!

  • Bij het aangaan van het KSV lidmaatschap horen óók de bekende verplichtingen. Dat betekent dat  teamleden of ouders van spelers verplicht zijn om vrijwilligerstaken uit te voeren. Dat is gedurende de ochtend (van 8.30 uur tot 12.30 uur) of de middag (van 12.30 uur – 16.30 uur) KSV vrijwilligerstaken doen. Dit komt neer op het helpen in de kantine bij het verstrekken van consumpties aan de balie. Of helpen in het wedstrijdsecretariaat met limonade en koffie in te schenken en de kleedkamers / velden op orde te houden.

    Ieder team doet circa twee keer per jaar gedurende het weekend mee  in een ochtendploeg (van 4 personen)  of een middagploeg (van 3 personen). Omdat de teams groot genoeg zijn (doorgaans 8 mensen of meer) loop je dus maar één keer per jaar een vrijwilligersdienst. Maar dan moet wel IEDEREEN mee doen.

    We rekenen erop dat je mee doet Indien je door de coach van jouw team wordt benaderd voor het uitvoeren van een vrijwilligersdienst. IEDEREEEN uit het team zal mee moeten doen. En dat wordt dus in een gegevensbestand nauwkeurig bijgehouden.

    KSV zorgt dat alle teams ieder weekend lekker kunnen voetballen. Help ons daarbij door één keer per jaar je vrijwilligerstaken uit te voeren!

    Zie ook: https://www.ksvvoetbal.nl/vrijwilligersrooster