• Wil jij op de hoogte blijven?

 • Om op de hoogte te bllijven van alle wedstrijden/uitslagen en clubnieuws, kun je de voetbal.nl app. downloaden.

  Download hem nu!
  Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij KSV bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.
  Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en KSV afspeelt.

  Kijk voor meer informatie: https://www.ksvvoetbal.nl/voetbal-nl-app/

 • Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek?? en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

  Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je bij KSV staat ingeschreven.

  Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?

  En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen -> Mijn persoonsgegevens.

  Wil je met een ander e-mailadres inloggen? Neem dan even contact op met ons en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen