• Voorlopige teamindelingen

 • Beste sportvrienden, 

  We zijn blij dat we aangepast weer mogen trainen. Voetballen is het mooiste wat er is!

  Achter de schermen zijn er vele mensen aan het werk gegaan om de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020-2021 samen te stellen.
  Voorlopig....... omdat een ieder zal begrijpen dat dit vreemde tijden zijn voor iedereen. Het seizoen is niet afgemaakt, de toernooien gaan niet door en een knappe afsluiting met je team is helaas (nog) niet geweest.
  Ook is er nog niet definitief bekend wanneer het nieuwe seizoen mag starten.
  Er kunnen nog wijzigingen ontstaan door nieuwe aanmeldingen of afmeldingen.

  Onderstaand nog een aantal bijzonderheden over de indeling: 

  * De teamindelingen voor de onder 8 en onder 9 volgen rond 1 Juni.

  * Bij onder 11 zijn de teams behoorlijk krap. Bij nieuwe aanmeldingen zal er worden geschoven, de betreffende spelers / ouders zijn hiervan op de hoogte. Als er afmeldingen volgen zullen we wellicht moeten kiezen om met 3 teams te starten, ook dan zal er geschoven moeten worden met spelers. 

  * Er is gekozen voor een 016 selectie, bestaande uit spelers van geboortejaren 2005 en 2006. De teamindeling zal gemaakt worden aan de hand van de bevindingen van scoutingscommissie, TC, coördinator en trainers, aan het begin van het nieuwe seizoen. 

  Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aangaande de indeling, kunt u contact opnemen via: jeugdvoorzitter@ksvvoetbal.nl 

  Met sportieve groet, 

  Technische Commissie KSV voetbal