• Vrijwilligersplanning via Sportlink/ Voetbal.nl app

 • Binnenkort gaan we starten met de indeling van vrijwilligers op zaterdag en zondag voor de terrein- en kantinedienst via Sportlink. Dit houdt in dat zodra jij als lid ingedeeld wordt voor een dienst, je hierover een mail (en herinneringsmail) ontvangt op het e-mailadres waarmee je bij KSV (Sportlink) ingeschreven bent. Daarnaast zie je jouw dienst ook verschijnen in de voetbal.nl app, als je in de app bent aangemeld met dit e-mailadres. 

  Vanaf volgend seizoen willen we het ook mogelijk maken om jezelf voor de start van het seizoen in te kunnen schrijven voor zaterdag en/of zondag op 1 of meerdere diensten voor het aankomend seizoen. Voor de plekken die na de inschrijfperiode nog niet zijn ingevuld, gaat onze vrijwilligerscommissie de leden indelen die zichzelf nog niet hebben ingeschreven voor een dienst.

  Op deze manier worden de vrijwilligersdiensten eerlijker verdeeld en wordt de coach niet meer belast met de indeling. Daarnaast geeft dit je de flexibiliteit en ruimte om jezelf op te geven op een moment dat voor jou uitkomt, zodat dit beter past in jouw agenda. 

  Coaches, trainers en overige vrijwilligers die al vrijwilligerswerk doen, worden niet ingedeeld. Uiteraard kunnen zij zichzelf wel inschrijven als zij het leuk vinden.

  Het uitvoeren van vrijwilligerswerk (maximaal 2 dagdelen per seizoen), is onderdeel van ons vrijwilligersbeleid,
  zie: Aanmelden en vrijwilligersbeleid.

  Namens het bestuur van KSV en de vrijwilligerscommissie.