• Voldoet jouw foto?

  3 okt 2021 KSV
 • bron KNVB


  WIE KAN EEN FOTO TOEVOEGEN?
  In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app.

  HOE WIJZIG JE EEN FOTO IN DE VOETBAL.NL APP?
  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar 'Instellingen' en daar kies je voor 'Mijn persoonsgegevens'. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

  VOOR WIE KAN ER EEN FOTO TOEGEVOEGD WORDEN
  Alleen als je lid bent van een vereniging en/of lid bent van de KNVB kan er een foto aan je profiel worden toegevoegd. Het is niet mogelijk om een foto aan je profiel toe te voegen als je geen lid van een vereniging en/of de KNVB bent.

  WAARVOOR WORDT MIJN FOTO GEBRUIKT
  Op Voetbal.nl is je foto onderdeel van jouw profielgegevens. Jouw profielgegevens zijn uitsluitend voor jezelf zichtbaar. Verder wordt je foto op verschillende plekken in Voetbal.nl gebruikt, zoals in de teams, wedstrijdverslagen en man of the match.

  Let op: Je foto wordt ook gebruikt op je spelerspas.

  Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app én hier voor de KNVB Wedstrijdzaken app.

  Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden.

  • Het moet een herkenbare pasfoto zijn van jezelf.
  • jij alleen mag op de foto staan, het is immers JOUW foto
  • Geen zijaanzichten,
  • Geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen.
  • Zorg voor een foto met voldoende contrast

  Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

  KSV zal ook in Sportlinkclub controle uitvoeren op de aangepaste foto's. Als deze niet voldoet wordt deze verwijderd.
  En zal je opnieuw voor een goede foto moeten zorgen. Hiervoor ben JIJ dus zelf verantwoordelijk.

  Zichtbaarheid van jouw foto voor andere gebruikers van Voetbal.nl op deze verschillende plekken kun je zelf regelen via het onderdeel zichtbaarheid in jouw profielgegevens.

  In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier. In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team.

  Voor meer informatie:
  https://www.voetbal.nl/gebruik-van-de-foto