• Zorg voor een goede PASFOTO!

  |
  • 0
 • Nieuw seizoen.....nieuwe pasfoto?

  Van 21 juni t/m 31 oktober kun jij als lid jouw PASFOTO aanpassen in de voetbal.nl app.
  Dus heb jij nog een oude jeugdfoto en moet deze vernieuwd worden.....dan is dit jouw kans!
  Of vind je dat je PASFOTO in het algemeen vernieuwd mag worden....dan is dit jouw kans!

  Vanwege het officiële karakter van de foto is het toevoegen van een foto aan je profiel aan bepaalde voorwaarden verbonden.
  Dit moet een herkenbare PASFOTO zijn van jou. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

  In de KNVB wedstrijdzaken app is je foto eveneens onderdeel van jouw profielgegevens. In de KNVB wedstrijdzaken app word je foto uitsluitend gebruikt ten behoeve van officiële doeleinden. Je foto wordt op de digitale (KNVB) pas gebruikt en in het digitaal wedstrijdformulier.  In beide gevallen is de foto bedoeld om je te kunnen legitimeren als speler (bij een wedstrijd). Bovendien is je foto beschikbaar in het teambeheer voor de teammanager van jouw team. 

  LET OP! Zonder PASFOTO waar JIJ op te herkennen bent op je digitale spelerspas, mag jij niet deelnemen aan een wedstrijd.

  Als je nog geen foto hebt, dan kun je te allen tijde een foto aan je profiel toevoegen. Als je reeds een foto hebt, dan kun je alleen foto toevoegen in de periode dat de KNVB dit toestaat. Deze periode kan per seizoen verschillen, maar voor het seizoen 2019-2020 is het mogelijk om tot 1 november je foto te wijzigen. Op hoofdlijnen kunnen bestaande foto's in de periode van 21 juni t/m 31 oktober gewijzigd worden. Buiten deze periode kunnen wijzigingen van de foto uitsluitend door de KNVB plaatsvinden. 

  Lees hier meer over wijzigingsperiode.

  Hier kun je alle informatie vinden hoe jij je PASFOTO aan kan passen:

  https://sportlinkservices.freshdesk.com/nl/support/solutions/articles/9000128052-je-foto-in-de-voetbal-nl-en-knvb-wedstrijdzaken-app