• Download hem nu!

  Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij KSV bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s),  evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen.
  Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en KSV afspeelt.
   

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij KSV in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij KSV? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van KSV ontvangt is het adres waarmee je bij KSV bekend bent?
  Mail sturen naar de ledenadministratie van KSV.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij KSV bekend bent.

  3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Problemen/vragen

  - Met welk emailadres ben ik bij KSV bekend?
  Weet je niet zeker met welk emailadres je bij ons bekend bent? Dit kun je navragen via ledenservice@ksvvoetbal.nl. Overigens is het emailadres waarop je mail hebt ontvangen ook het mailadres waarop je bij ons bekend bent.
  Vermeld wel even je roepnaam en achternaam.
  - Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
  Kan het zijn dat jouw emailadres niet het primaire adres is en dat er bijvoorbeeld een ander gezinslid met zijn/haar email als primair contact staat ingesteld? In dat geval kun je met dit emailadres een Voetbal.nl account aanmaken. Ook kun je ons verzoeken om een ander primair emailadres in te stellen. Mail dit naar ledenservice@ksvvoetbal.nl
  Vermeld hierbij je roepnaam en achternaam. 
  - Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpasen.
  Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen. Stuur even een email aan ledenservice@ksvvoetbal.nl onder vermelding van roepnaam en achternaam van zoon/dochter.

 • Meerdere kinderen bij KSV

  Heb je meerdere kinderen bij KSV en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van KSV? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon". 

  1. Mijn kind heeft geen eigen telefoon. Hoe kan ik de gegevens wijzigen?

  Wij raden je het volgende aan te doen:

  Neem contact op met onze ledenadministratie via: ledenservice@ksvvoetbal.nl en geef jouw e-mailadres door. KSV zal dit mailadres toevoegen als primair e-mailadres en bij ouder/ verzorger 1.
  Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  Log vervolgens in en ga naar menu Instellingen -> Mijn kinderen.
  Je kan nu alles van je kind zien en beheren maar ook gewoon (mocht je zelf nog spelen) je eigen informatie beheren.

  2. Mijn kind heeft een eigen telefoon, maar ik wil de gegevens beheren. Hoe doe ik dat?

  Wij raden je het volgende aan te doen:

  Neem contact op met onze ledenadministratie via: ledenservice@ksvvoetbal.nl en geef jouw e-mailadres door. KSV zal dit mailadres toevoegen bij E-mail ouder/ verzorger 1. Het e-mailadres van je kind is het primaire adres.
  Download de app en maak een account aan door je e-mailadres te registreren.
  Als ouder log je nu in als toeschouwer en volg je jouw kind via favorieten.
  Je kind kan nu zelf alle informatie zien, maar jij kan zijn/ haar gegevens beheren.

  3. Mijn kind is 16 en beheert (voortaan) zelf zijn gegevens. Moet ik hiervoor iets instellen?

  Als ouder hoef je niets te doen.

  Het e-mailadres van je kind is bekend bij de club en daarmee kan hij/ zij inloggen in de app.
  Als ouder kan je als toeschouwer gebruik maken van de app en je kind volgen via favorieten.
  Je kind kan nu alles zien en zelf zijn/ haar gegevens beheren.